advert

advert

advert

Орлин Горанов и Мариана Попова се включиха в благотворителната кампания за талантливите деца на Варна

Орлин Горанов и Мариана Попова се включиха в благотворителната кампания „Талантливите деца на Варна“. За четвърти път със сдружение „За младите с любов“ организирахме дарителска акция за набиране на средства. В петъчната вечер зала 1 на Фестивалния и конгресен център отново събра варненци, които с личните си дарения помагат за развитие на уменията на децата. На сцената отново се изявиха варненски млади изпълнители. Виктория Георгиева от вокално студио „Angel Voices” обра овациите на публиката, а възпитаниците на Варненска детско-юношеска опера, показаха, че им предстои да бъдат новите звезди на Варна и България.

Уверен съм, че добротата и диалогът между нас, между всички хора е път към успеха. С омраза не можем да вървим напред. С добротата на тази кампания, успяхме да помогнем на варненски талантливите деца да прославят града ни със своите участия в национални и международни конкурси и състезания, и ще продължим да го правим. Всички варненци, които подкрепихте и подкрепяте тази инициатива, помогнахте това да се случи. Благодаря ви!

Благодаря на бъдещите звезди на Варна, които излязоха на сцената във ФКЦ. Благодаря на Орлин и Мариана, че ни подкрепиха.

DSC_9686

 

Кампанията „Талантливите деца на Варна“ стартира на 5 декември миналата година. Набраните средства от публичните инициативи бяха дадени за: ново пиано за преподавателите и възпитаниците на „Общински детски комплекс“ – Варна, за  костюми за детски танцов ансамбъл „Зорница“ към народно читалище „Отец Паисий “ – Варна, за пътуване на формация „Феникс“ за участие в театралния фестивал „Океан от любов“, който се проведе в Пазарджик в началото на април тази година. И още – за обучение на Пламен Любенов по интегриран танц в град Корк, Ирландия, за участието на балет „Мелади“ в световно първенство в Букурещ, Румъния, за вокално студио „Angel Voices”, чийто възпитаници грабнаха няколко награди в националния конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета“ в Хисаря, за младите спортисти, възпитаници на Клуб по плувни спортове „Торпедо“, които представиха града ни в един изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария.

“ Зная, че тези варненски деца ще успеят, защото това, което показват на сцена е фантастично и дори им завиждам“, каза Орлин Горанов. „За мен е чест да участвам в тази кампания и благодаря на всички вас, в залата, че подкрепяте и ще го правите отново, младите таланти на града си“, допълни Мариана Попова.

Благотворителната кампания,  която се провежда с медийното партньорство на Радио-Варна, медийна група „Черно море“, информационен сайт Petel.bg, вестник „Народно дело“ , BUS.tv и съдействието на Фестивалния и конгресен център, продължава на 24 юли. На сцената на Летния театър в подкрепа на инициативата ще се включат любимите музиканти от група“Сигнал“.

 

 

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации