advert

advert

advert

Нова 3Д рисунка направиха във Варна – безплатно!

Нова 3Д рисунка има вече Варна.

След като асфалтираха рисунката на делфинчето под слънчевия часовник /платена с 7000 лв от Община Варна по искане на общ.съветник Марица Гърдева/, Варна отново има своята 3Д рисунка, този път съвсем безплатно.

Рисунката е направена от варненеца Емануил Чакъров и изобразява дупка с топка за тенис в нея. Направена е като подарък за забавление на варненци и се намира на алеята над тенис кортовете в Морската Градина на Варна.

Ето какво написа и автора и :

,,Дали поради преждевременната гибел на 3D делфинчето (горкото беше грубо асфалтирано), дали поради внезапно обзелата ме носталгия по дупките във Варна (които след мащабните ремонти са на привършване.. е като изключим моята улица) .. или поради твърде многото свободно време през уикенда – реших да нарисувам 3D дупка.  Този път е с боя, така че се надявам да устои на дъждовете! Намира се на алеята над тенис кортовете в морската градина и е означено с Х от къде да се снима. За най-добър ефект – след 19:00 когато няма пряко слънце и съответно сенки… Enjoy“.

 

http://bgutsanov.bg/?p=566

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации