advert

advert

advert

7000 лева закопани под асфалт? Къде? Във Варна.

Среща ме вчера един господин в Морската градина. Отивах към радио Варна, където Павел Писарев, представяше книгата си „Такива ги запомних“. Пита ме – г-н Гуцанов, защо така с лека ръка се пилеят парите на варненци? И продължава, че хубаво са асфалтирали централната алея в парка, защо обаче са асфалтирани и рисунката на делфина, която беше под Слънчевия часовник.

Не мога да кажа, че съм бил впечатлен от това съвременно и модерно 3D изкуство на асфалт, но помня какъв публичен дебат се оформи по темата. Както и помня, че за изпълнение на идеята делфин да краси /дали красеше е друг въпрос/ общината даде и плати 7000 лева, като част от събитията по проекта „Варна европейска столица на културата“.

Мина не мина година и 7000 лв. вече за закопани под асфалта.

Ако това е политиката на общината какво ли очаква Варна след година. Може би ново преасфалтиране на централните улици. И пак пренареждане на плочките по центъра.

Дано общината някога каже и направи отчет колко са похарчените средства за тези ремонти. И колко примерно струва – 1 километър работа и материали по трасето от кръстовището на Икономическия университет до сп. Почивка. Знаем, че са даден 8 млн. лв. за целта. Всичките ли са вложени?

покажи / скрий коментарите

Мнения и обратна връзка

  1. Нова 3Д рисунка направиха във Варна – безплатно! – Борислав Гуцанов - варненец |

    […] http://bgutsanov.bg/?p=566 […]


Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации