advert

advert

advert

Подкрепа и за талантливите ангелски гласове на Варна

За пореден път се убеждавам колко много са талантливите деца на Варна.  Бях на концерта на Детско вокално студио „Angel Voices” в неделя. За пореден път видях, че има смисъл да подкрепяме децата. Талантливи, красиви и невероятни изпълнители на сцената. Дават всичко от себе си. Не случайно са обрали наградите на националния конкурс за популярна песен „Петнадесет лалета“, който се проведе в Хисаря. За него поискаха помощ от фонда на кампанията „Талантливите деца на Варна“. И ги получиха. Ще продължаваме да помагаме.

 

Други талантливи варненчета, възпитаници на Клуб по плувни спортове „Торпедо“, имаха шанс да представят града ни в един изключително престижен турнир по синхронно плуване в град Лугано, Швейцария, отново благодарение на благотворителната инициатива. Малките състезателни доказаха възможностите си, класирайки се в челната десятка. Поздравления за тях и за треньорите им.

1960796_10202715934297979_5308751765099162369_o

Поздравление и за всички талантливи деца на Варна. За техните ръководители и треньори.

Благотворителната кампания продължава. На 12 юни в нея ще се включат  Орлин Горанов и Мариана Попова. Те ще пеят за талантливите деца на Варна и за варненци във Фестивалния и конгресен център.

 

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации