advert

advert

advert

Със средства от кампанията „За талантливите варненски деца” балет „Мелади“ участва в световно първенство в Румъния

Поредното дарение от кампанията „За талантливите варненски деца” намери своя получател. Със средства от благотворителната инициатива 53 варненски деца от балет „Мелади” ще участват в световното първенство DWC в Букурещ, Румъния. Танцьорите спечелиха 15 номинации за надпреварата, в която ще премерят сили 17 000 танцьори от 50 страни.

Чек за 1000 лева, беше връчен от председателя на Сдружение „За младите с любов” Светлана Такева по време на пролетния концерт на балет „Мелади” в Драматичния театър „Стоян Бъчваров” . С тези средства варненските таланти ще платят таксата си за участие в конкурса.

Мили деца, приемете моите искрени поздравления за своя труд и упоритост. Уважаеми родители, продължавайте да ги подкрепяте в техния ентусиазъм и усилията им, и да им вдъхвате кураж да продължават напред. Поздравления и за професионализма, волята и търпението на ръководителя Милена Попова“, каза Светлана Такева.2

 

Благотворителната кампанията „За талантливите варненски деца”стартира през декември миналата година. Целта е да се набират средства в благотворителен фонд. В рамките на инициативата вече, са подпомогнати стотици малки вокални изпълнители, танцьори, артисти и инструменталисти, които развиват уменията си в различни самодейни и професионални школи във Варна.

Следващите гост-изпълнители, които ще подкрепят благотворителната кампания, която започнахме заедно със сдружението „За младите с любов“, са Орлин Горанов и Мариана Попова. Те ще пеят за талантливите деца на Варна и за варненци на 12.06.2015 г. във Фестивалния и конгресен център.

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации