advert

advert

advert

Благотворителен турнир по табла в подкрепа на варненските талантливи деца

Благотворителен турнир по табла събира този уикенд любители и професионалисти на играта. Инициативата е част от кампанията „Талантливите деца на Варна“, която започнахме и продължаваме със сдружение „За младите с любов“. Турнирът ще се проведе по правилата на обикновената табла, като двойките ще се определят чрез жребий. Ще се играе до две победи от три игри на принципа на директната елиминация.

Със средства, събрани в кампанията, която започна на 5 декември м.г. , дарения бяха направени за Общинския детски комплекс – Варна, детският танцов ансамбъл „Зорница“ към народно читалище „Отец Паисий “ , театралната формация „Феникс“, Пламен Любенов. И обяви, че следващата седмица ще има и нови.

Благотворителният турнир по табла ще се състои на 18 – 19.04.2015 г. /събота и неделя/, в бар „The college“, срещу заведение „Happy” на Червения площад. Началото на състезанието е 11.00 часа, а таксата за участие – 5 лв.

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации