advert

advert

advert

Стотици варненци отново подкрепиха младите таланти на града

За трети пореден път стотици варненци подкрепиха младите таланти на града. В зала 1 на Фестивален и конгресен център те бурно аплодираха музикалните умения на възпитаниците на вокална формация „Бънджи сингърс“, на „Студио Палас“, на вокално студио „Angel Voices”, вокално студио „ДА“ и вокална група „Весели щурчета“. В третия концерт от благотворителната кампания в подкрепа на младите таланти на Варна се включи и Преслава.

 

От сцената децата от студио „Палас“ ни казаха с песен: „повярвай ми, сами ще променим света“. Повярвайте ми, всички заедно ще променим Варна, всички заедно можем да промени страната си, защото съдбата е в нашите ръце и ние сами определяме пътя, по който да вървим. Благодаря ви, че бяхте с нас, защото ако ги нямаше вашите добри сърца, няма как да помогнем на тези талантливи деца. Ако не си отворим сърцата, както го правите вие, няма как да променим живота си към по-добро. Ако всеки един милее за съдбата на града си, всеки един преживява това, което се случва в нашия град, ако всеки един иска да промени към по-добро живота си, това е пътят.  Да си помагаме и да се подкрепяме. Всички да бъдем заедно, защото по този начин можем да направим едно ново Възраждане. И това Възраждане тръгва именно от младите таланти. Фактът, че се събираме за трети път и успяваме да им помагаме говори, че ние варненци, сме готови за това Възраждане, от което толкова се нуждаем.

Със средства събрани в кампанията, която започна на 5 декември м.г. , до момента успяхме да направим дарения за Общински детски комплекс – Варна, детски танцов ансамбъл „Зорница“ към народно читалище „Отец Паисий “, а от тази седмица и театрална формация „Феникс“, младите актьори ще пътуват за участие в театралния фестивал „Океан от любов“ в Пазарджик, и Пламен Любенов, който получи подкрепа за времето на престоя си в град Корк, Ирландия, където е на обучение по интегриран танц.

Благотворителната кампания, чиято цел е да подпомага развитието на уменията, знанията, заложбите на децата независимо от това в каква област се изявяват – певци, актьори, танцьори, спортисти, математици, физици, художници, музиканти и да помага със средства на варненски клубове и школи в моменти, когато имат нужда от това, продължава.  Благодарим на всички варненци, които доказват, че Варна може да помага на Варна.

 

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации