advert

advert

advert

С подкрепата на варненци млади таланти отиват на фестивал

Снощи, на Благовещение, имах удоволствието да гледамe театрална формация „Феникс“ на сцената в Младежки дом – Варна. Невероятни таланти са тези младежи. Върнаха ;r надеждата, че имаме бъдеще. Не сме се превърнали все още в нация на хейтъри. Актьорите от театрално сдружение „Феникс“ с техния прочит на Швейк в Младежкия дом във Варна, категорично казаха „Не“ на всяка война. Те искат мир. Мир между държавите, мир между хората, мир в душите ни. Невероятни са младежите. Затова съм доволен, че със средства от кампанията за талантливите деца на Варна, която заедно със сдружение „За младите с любов“, те ще пътуват за участие в театралния фестивал „Океан от любов“, който ще се проведе в Пазарджик от 1 до 5 април тази година.

 

Пламен Любенов, когато във Варна познават, като момчето танцьор в инвалидна количка, пък вече е на обучение по интегриран танц в град Корк, Ирландия. Той получи подкрепа, за да покрие разходите си по настаняване там за периода 20-30 март т.г.

Помните сигурно, ако не ще ми припомня, че след първия концерт от кампанията, по която работим заедно със сдружение „ За младите с любов“, дарение – ново пиано вече има Общински детски комплекс във Варна. Финансова подкрепа за костюми получи и детски танцов ансамбъл „Зорница“ към народно читалище „Отец Паисий “.

Още миналата седмица писах, че благотворителната инициатива, която стартира на 5 декември миналата година, продължава. След Валя Балканска и танцьорите от „Нешънъл арт“ утре, 27 март, петък от 18,30 ч. в нея се включва и Преслава. Вече по традиция в концерта ще участват талантливи варненчета. В зала 1 на ФКЦ заявка за това, че са бъдещи звезди на България, ще дадат възпитаниците на вокална формация „Бънджи сингърс“, на „Студио Палас“, на вокално студио „Angel Voices”, вокално студио „ДА“ и вокална група „Весели щурчета“.

Бъдете с нас. Билети се продават на касите на ФКЦ. С медийната подкрепа на Радио-Варна, медийна група „Черно море“, информационен сайт Petel.bg, вестник „Народно дело“ и BUS.tv и съдействието на Фестивалния и конгресен център.

Благодаря сърдечно на всички, които отделят средства и време, за да помагаме и подкрепяме талантливите деца на Варна.

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации