advert

advert

advert

Москов, отивай си

Няма да ви нарека господин, защото поведението ви в залата на Парламента днес показа, че не само не сте такъв, а дори и елементарно възпитание и уважение към хората нямате. Нямам никакво обяснение как с този си стил, с този език на омраза и злоба, сте лекували пациенти. Ако и на тях сте говорили с този безпардонен език, сигурно нямате много такива. А като нямате, нямате явно и добра практика като лекар. Вероятно заради това така сте се вкопчили в това министерско кресло и за нищо на света не искате и няма да го пуснете.

Искам да ви кажа обаче, че вие и такива като вас – управляващи, демонстриращи безпардонност, неуважение, омраза и злоба направихте така, че народът ни все повече и повече да затъва в блатото на омразата и пълното отрицание на всичко.

Искам да ви кажа и още, че мен – един българин, който е бил народен представител и председател на парламентарна комисия, ме е срам от вас. Срам ме е, защото тази държава трябва да се управлява от устойчиви хора, възпитани, диалогични / в спора се ражда истината, когато той е истински спор с достатъчно и силни аргументи/, а не от озъбени и размахващи ръце министри, които нямат уважение нито към хората, нито към символите на държавата.

И вас трябва да ви е срам от това, което направихте днес в залата на Народното събрание.

Дано ви е срам, защото сте срам за България.

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации