advert

advert

advert

Ще довършим спортната площадка в „Галата“

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1513073

„Знаете, че ние от БСП не просто се ангажираме, а когато кажем нещо, го правим. Така беше с канализацията в квартала, така беше с детската градина. Сега поемаме ангажимент да довършим започнатото в мандата, в който БСП управляваше града, а именно спортната площадка в квартала. Не е нормално да нямате нито едно спортно съоръжение, където децата и младежите да прекарват свободното си време”. Това каза на среща с жители на квартал „Галата” водачът на листата за общински съветници на БСП Борислав Гуцанов, след като хората припомниха, че именно той беше „виновникът” за разширяването на детската градина.

На срещата в квартала присъстваха и независимият кандидат за кмет на Варна проф.Анелия Клисарова, независимият кандидат за кмет на район „Аспарухово” Мартин Златев, както кандидатите за общински съветници от район „Аспарухово”.

„Кметът на Варна не може и не бива да дели районите. Аз няма да деля кварталите. Ще работя както за центъра на Варна, така и за отдалечените от него райони, за да може, когато дойда следващия път, да не ни казвате, че сте забравени”, каза проф. Анелия Клисарова

По думите на Мартин Златев най-важно е човекът, който управлява района, да е местен. Защото такъв човек познава хората и проблемите им. „Трябва районният кмет да знае всяка уличка, всеки ъгъл, а аз ги зная, тъй като съм един от вас, живея със семейството си и работя в квартал „Аспарухово. Когато стана кмет на района, ще възстановя фестивала „Галата пее и танцува””, каза Златев.

 

 

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации