advert

advert

advert

Кандидатът за кмет на район „Одесос” на БСП-Варна, Алекси Алексиев:„БСП, със своята лява политика, може да спаси Варна и България”

3 (1)

„България потъва, но страната ни все още може да бъде спасена. България няма суверенитет. България няма икономика. За младите хора има две алтернативи – или да имигрират, или да останат тук, и тихо да деградират. Такава България не ни трябва. БСП, със своята лява политика, може да помогне на Варна и на родината ни!”, с тези думи се обърна кандидатът за кмет на район „Одесос” на БСП-Варна, Алекси Алексиев, към стотиците хора, дошли на откриването на кампанията на социалистите в централния район на града. Той призова за справедливост и промени, да стане животът на варненци по-добър и спокоен. „Справедливо ли е, само в една малка част от центъра на Варна, да се изсипят милиони, за да може някой да реже лентички и да се снима какъв велик управленец е, а в същото време в 90% от района тротоарите да не са ремонтирани повече от 30 години? Справедливо ли е да се наливат невероятни суми в шадраван и някакви съоръжения с цветя, а в същото време, съвсем наблизо, в малките улички, контейнерите да са изключително стари и да тече мръсотия по улиците?”, попита риторично Алексиев и призова варненци да се обединят, за да променят настоящото управление, като гласуват с №2, за БСП, на предстоящите местни избори.

2 (3)

„Ние залагаме на перспективите и на бъдещето. Затова и листата ни е съчетание на младост и мъдрост. Не случайно сме заложили и на гражданската квота. Всичко това може да доведе до успех. Ние сме отбор и ще работим заедно за Варна и за варненци. Вярвам, че в момента на Варна й е необходим кмет като проф. Анелия Клисарова, която е готова да излекува града си”, каза водачът на листата за общински съветници на БСП-Варна, Борислав Гуцанов. Думите му бяха посрещнати със ставане на крака и бурни аплодисменти, които посрещнаха и независимият кандидат за кмет на морския град. „Аз съм варненка. Родена съм тук, израснала съм тук и тук съм завършила образованието си. Варна ми даде страшно много – бях ректор на Медицинския университет, два мандата общински съветник, министър на образованието. И това благодарение на варненци и на Българската социалистическа партия. Винаги сте заставали зад гърба ми и сте ми помагали. Обещавам ви аз също да бъда зад вас и да ви помагам”, заяви проф. Клисарова. Тя подчерта, че като стане кмет ще управлява заедно с жители на града и техният глас ще бъде 52-я в общинския съвет. „Градът ни беше витрина на България, сега е задния двор. Можем заедно да го променим. Трябва да мислим за децата и за възрастните хора. Моралът, който има нашата партия, го няма в друга. Затова съм избрала да бъда заедно с вас”, подчерта независимият кандидат за кмет на Варна.

„Ние искаме един нов район „Одесос” – чист, спокоен, модерен, зелен. Няма да има промяна, ако ние не направим силно, ляво мнозинство в общинския съвет”, каза кандидатът за общински съветник от листата на БСП, Христо Боев.

Откриването на кампанията на БСП в район „Одесос” се състоя във Фестивалния и конгресен център със специалното участие на трио „Тенори”. „Гласувайте с №39, за проф. Анелия Клисарова, и с №2, за БСП”, призоваха изпълнителите. Те подариха компакт диск с възрожденски песни на проф. Клисарова, с пожелания за успех на местните избори и увереността, че тя ще е новият кмет на Варна. „С тези момчета станах на 50, с тях ще стана и кмет на града ни”, каза развълнувано тя. Концертът завърши с песента „Хубава си, моя горо”, в изпълнение на трио „Тенори” и всички присъстващи в залата.

покажи / скрий коментарите

Можете да оставите своето мнение или да ни зададете въпрос

С натискането на бутона за изпращане декларирате, че сте съгласни с общите условия и правилата на ползване на страницата. Всички мнения се задържат за одобрение от редактор. Ако не виждате в момента мнението си не е необходимо да го изпращате повече от един път.

 

Още публикации